SANERING

Z-Borr hjälper dig med din sanering

Asbest kan förekomma i byggnationer uppförda före 1975 och upptäcks ofta i samband med om- och tillbyggnader. Vi kan bistå er med både sanering och rivning. Asbest finns bland annat i ventilationssystem, kakelfix, fasader och tak. Vi på Z-Borr har även tillstånd att transportera farligt avfall.

Asbest

Vi tar hand om hela kedjan från asbestanalys till färdig sanering. Första steget är att utföra en analys där man misstänker att asbest förekommer och därefter kan vi lämna en offert med bedömning av kostnaden för sanering.

PCB

Har du en fastighet som behöver PCB-saneras? Z-Borr AB har stor erfarenhet av PCB-sanering och tar hand om er fastighet från inventering till bortförsel av avfall på ett säkert sätt.

Mögel

Det krävs professionell kunskap och erfarenhet inom avfuktning och skadesanering för att kunna sanera mögel på rätt sätt. Vi är specialister på både fuktutredningar och mögelsanering och även att förebygga mögelproblem.

Klotter

Z-Borr AB utför klottersanering och rengör fastigheter, fasader, hissar, gångtunnlar och bankomater. Vi utför förebyggande klotterskydd och återställer väggen genom ommålning av underlaget.